середа, 24 грудня 2008 16:20

Янукович лякає Тимошенко миттєвою реакцію шахтарів

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє миттєву реакцію шахтарів, як тільки вони побачать проект держбюджету на 2009 рік.

Про це він заявив, відкриваючи засідання опозиційного уряду, повідомляє Ліга.net.

Янукович нагадав, що на розвиток вугільної галузі планували виділити 14,8 млрд.грн., а в проекті бюджету передбачено тільки 5 млрд. 700 млн., з яких 4 млрд.грн. повинні піти на виплату пенсій шахтарям.

"Що ми залишаємо? 1 млрд. 700 млн. на підтримку і розвиток вугільної промисловості. Я вам скажу: я добре знаю цю галузь. Я більш двадцяти років проробив у вугільній галузі, керівником різних рівнів. Шахта - це те підприємство, де сьогодні вклав кошти, а тільки пізніше одержуєш вугілля. Про яке вугілля можна говорити? Про які сто мільйонів тонн? Безумовно, вугільна галузь буде знищена, і вона буде знищена урядом Тимошенко", - сказав Янукович.

На його думку, це відбудеться, якщо це допустять шахтарі.

"Тому що вони ще не бачили цей бюджет. І як тільки вони його побачать, як тільки вони зрозуміють... і профспілки, і незалежні профспілки, і залежні, і так далі... як тільки вони побачать його - я вам скажу, що реакція буде миттєвою, тому що вони через усе це вже пройшли", - пояснив він.

У середу, виступаючи з парламентської трибуни, народний депутат від Партії регіонів Віктор Турманов заявив, що проект держбюджету на 2009 рік, поданий урядом Юлії Тимошенко на розгляд парламенту, знищить вугільну галузь.


Зараз ви читаєте новину «Янукович лякає Тимошенко миттєвою реакцію шахтарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі