середа, 16 травня 2007 15:09

Янукович і Ющенко відібрали один у одного три години

У Секретаріаті Президента завершилася зустріч глави держави Віктора Ющенка і прем"єр-міністра України Віктора Януковича. Кортеж прем"єр-міністра від"їхав від Секретаріату президента.

Зустріч Ющенка і Януковича, що почалася об 11 годині в Секретаріаті Президента, продовжувалася трохи більше трьох годин.

Відзначимо, що в зустрічі також брали участь щойно назначений секретар РНБО Іван Плющ і перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров.

"Зустріч відбувається в рамках підбиття підсумків діяльності спільної робочої групи з проведення позачергових парламентських виборів", – повідомила раніше прес-служба Президента.

Нагадаємо, сьогодні вранці Янукович заявив, що темою зустрічі, запланованої на 11.00, стане вихід з політичної кризи.

Віктор Ющенко та Віктор Янукович раніше заявляли, що мають намір у середу, 16 травня, досягти домовленості про дату проведення дострокових парламентських виборів. Політичні експерти в цьому сумніваються, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Ющенко відібрали один у одного три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі