субота, 25 серпня 2012 10:41

Янукович і Тимошенко - "з одного тіста ліплені" - Ющенко

Янукович і Тимошенко - "з одного тіста ліплені" - Ющенко
Ющенко вважає, що Тимошенко є за що відповідати перед законом. Фото: radiosvoboda.org

Третій Президент України Віктор Ющенко заявляє, що Україна, як і раніше, зацікавлена у тісній співпраці з Євросоюзом – попри політичну атмосферу у країні.

Про це він написав у своїй статті у The Wall Street Journal.

"Євросоюз дедалі більше розглядає свої відносини з Україною через призму конфлікту між президентом Віктором Януковичем та колишнім прем'єром Юлією Тимошенко. Не дивно, що лідери ЄС вважають справу проти Тимошенко політично вмотивованою – з огляду на те, як відбувався процес. Однак вони помиляються, якщо вважають, що ця справа не мала під собою підґрунтя, і що їй немає за що відповідати", – пише Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не переконаний, що правляча партія зможе демократично передати владу" - Ющенко

"Брюссель також не розуміє, що і Янукович, і Тимошенко – "з однієї тканини": жоден із них не має щирого інтересу до розвитку демократії і реформ", – вважає третій Президент.

На думку Ющенка, помилка Євросоюзу полягає в тому, що він "ігнорує ширшу картину".

"Для 46 мільйонів українців вигоди від партнерства з Євросоюзом значно важливіші, ніж конфлікт між цими двома особами", – зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Тимошенко - "з одного тіста ліплені" - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі