вівторок, 08 лютого 2011 15:50

Янукович і Попов поговорили про світле майбутнє Києва

Янукович і Попов поговорили про світле майбутнє Києва

За друге півріччя 2010 року у Києві вдалося стабілізувати ситуацію і отримати позитивні тенденції практично по всіх соціально-економічних показниках.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов під час робочої зустрічі із президентом України Віктором Януковичем.

Як повідомила прес-служба голови держави, керівник КМДА поінформував Януковича, зокрема, про плани київської влади щодо збільшення в 2011 році приблизно на 40% обсягів будівництва житла та початок реалізації соціально спрямованої програми, за якої половину вартості житла компенсуватиме уряд та місцевий бюджет.

"Таких квартир буде збудовано 1550. Це дуже цікава програма, якої раніше в Києві не було", - наголосив Попов.

Чиновник також доповів президентові про плани столичної влади щодо розвитку шляхового будівництва, зокрема - спорудження мостового переходу на Подолі, який обіцяють завершити протягом року. За його словами, на 2011 рік заплановано відкриття ще однієї станції метро.

"У нас дуже серйозні програми, які ми активно реалізуємо. І на контролі, і в плані подальшої активної реалізації - проекти, пов'язані з підготовкою до ЄВРО-2012. Окрім стадіону, який буде збудовано до 20-річчя незалежності України, ми також виконаємо суттєвий обсяг робіт, пов'язаний з благоустроєм центральних вулиць, фасадів, прилеглої території", - запевнив Попов.

Крім того, під час розмови глава держави був поінформований про реалізацію у Києві його реформ. Йдеться, насамперед, про проекти, пов'язані з реформуванням ЖКГ, медичного забезпечення киян тощо. Попов повідомив, що у 2011 році заплановано відкриття 100 амбулаторій сімейної медицини, які мають зробити первинну меддопомогу ближчою і доступною для людей. Разом з тим, за словами столичного чиновника, у другому півріччі поточного року мають запрацювати соціальні картки киян.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Попов поговорили про світле майбутнє Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі