пʼятниця, 22 червня 2007 08:41

Янукович і Фрадков обговорять довгострокове економічне співробітництво

Друге засідання підкомітету з питань економічного співробітництва Міждержавної комісії "Путін-Ющенко", очолюване прем`єр-міністрами Росії і України Михайлом Фрадковим і Віктором Януковичем, відбудеться у п`ятницю в Москві, повідомив журналістів представник прес-служби уряду РФ.

Учасники засідання планують обговорити практично всі питання російсько-української торговельно-економічної і науково-технічної співпраці, зокрема в паливно-енергетичному комплексі, атомній енергетиці, авіаційній і космічній промисловості, транспорті і агропромисловому комплексі.

Як повідомила прес-служба українського уряду, найважливішим підсумком засідання підкомітету має стати ухвалення довгострокової програми двостороннього економічного співробітництва.

Крім того, за наслідками роботи планується підписання угоди про врегулювання торгівлі окремими видами металургійної продукції і протоколу на поточний рік до міжурядової угоди про виробничу кооперацію, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Фрадков обговорять довгострокове економічне співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі