пʼятниця, 15 квітня 2011 12:30

Янукович хоче залишити українців без майбутнього - Гриценко

Янукович хоче залишити українців без майбутнього - Гриценко

Земля – не товар і не повинна продаватися, бо держава залишиться без національного багатства, території та роботи.

Про це сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську сказав лідер партії "Громадська позиція" Анатолій Гриценко.

Політик вважає, що ініціюючи зняття мораторію на продаж землі влада робить велику помилку і не розуміє реальних її наслідків. За його словами, іноземні інвестори не тільки забирають в українців майно, а й робочі місця та працю і "якщо влада продасть землі, народ залишиться без майбутнього у власній країні", - вважає нардеп.

"Можна продати землю за трьох умов. Коли владі будуть довіряти. Коли народ це підтримає і буде знати, що його не "обведуть навколо пальця". І коли в світі буде панувати спокій. А доки таких умов немає – потрібно будувати, а не розпродувати", — заявляє Анатолій Гриценко.

Лідер "Громадянської позиції" також переконаний, що на підготовку та проведення військового параду до дня Незалежності недоцільно витрачати 320 мільйонів, як це планує зробити Міноборони.

Народний депутат переконаний, що коли армія деморалізована, а кошти на нову техніку і озброєння не виділяються, проводити паради одразу в шести великих містах – це бенкет під час чуми.

На його думку ці гроші краще направити на підготовку спецназу, який буде готовий захищати інтереси України.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович заявляє про необхідність скасування мораторію на продаж землі. Очікується, що відповідне рішення буде ухвалене до 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче залишити українців без майбутнього - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі