четвер, 01 листопада 2007 15:53

Янукович хоче облаштувати ракетний полігон у Криму

Республіканський комітет із земельних ресурсів Криму виступає проти намірів Кабінету Міністрів України розмістити ракетний полігон Міністерства оборони на мисі Тарханкут (Чорноморський район Криму).

Про це на прес-конференції в четвер заявив голова Рескомзему Микола Голубєв.

З його слів, розміщення ракетного полігону на Тарханкуті загрожує забрудненням мису.

"Ми такого не підпишемо! Ви уявляєте, що таке радіоактивні відходи, які залишаються назавжди? Ми не дамо запаскудити чисте місце", - повідомив Голубєв.

На доручення Кабміну від 20 червня Міністерство оборони разом з Міністерством охорони навколишнього природного середовища приступили до розгляду питання про створення ракетного полігону площею 480 га на території сіл Оленівка, Мар"їне й Красносельське біля мису Тарханкут.

У зв"язку з цим Міноборони направило лист главі кримського уряду Віктору Плакіді із проханням надати дозвільні документи в Держагентство земельних ресурсів з метою проходження погоджень з виділення земельної ділянки в 480 га під полігон на мисі Тарханкут, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче облаштувати ракетний полігон у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі