понеділок, 18 жовтня 2010 15:22

Янукович готує кадрові зміни в Кабміні - Фесенко

Янукович готує кадрові зміни в Кабміні - Фесенко

Незабаром в уряді стануться кадрові зміни.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко.

Зокрема, за словами експерта звільнити можуть міністра охорони здоров'я Зиновія Митника.

"Зміни можуть бути в кількох міністерствах. Багато є чуток, що "регіоналку" Тетяну Бахтєєву хочуть призначити міністром охорони здоров'я. Багато питань до Михайла Єжеля, як міністра оборони. Міністр транспорту - це фігура, яка виконує суто лобістські замовлення. Враховуючи трагічний інцидент у Марганці, можливо, вирішуватимуть й це питання", - зазначив аналітик.

Політолог також не виключає, що Сергій Буряк замінить у кріслі міністра економіки Василя Цушка.

"Не можу точно сказати, хто лобіює інтереси Буряка. Призначити можуть або за домовленістю із першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, або віце-прем'єром з питань Євро-2012 Борисом Колесніковим, або з главою адміністрації Сергієм Льовочкіним", - підкреслив експерт.

Він не виключає, що Цушко може залишитися міністром:

"Залежить від того, наскільки його позиції зараз міцні, чи вдасться йому зберегти своїстосунки  з президентом. У Януковича, скоріше за все, до Цушка є позитивні почуття після 2007 року, коли була спроба збройного захвату генпрокуратури. Тоді Цушко захищав інтереси Януковича. Тут питання у тому, хто та як аргументуватиме перед президентом кандидатуру Цушка. Як його роботу оцінить заступниця глави адміністрації Ірина Акімова. Можливо, його переведуть на іншу посаду - може стати губернатором", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готує кадрові зміни в Кабміні - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі