вівторок, 19 квітня 2011 17:25

Янукович готовий простягнути руку допомоги "японським друзям"

Янукович готовий простягнути руку допомоги "японським друзям"

Україна знову заявляє про свою готовність допомогти Японії у подоланні наслідків аварії на "Фукусіма-1" "у всіх напрямах".

Про це сказав президент України Віктор Янукович під час Київського саміту безпеки та інноваційного використання ядерної енергії у вівторок.

"Ми співчуваємо японському народу і готові надати будь-яку допомогу, яка буде необхідна нашим японським друзям. Ми маємо цей трагічний досвід подолання наслідків ядерних катастроф, і ми готові його застосувати у будь-якому напрямку для подолання цієї ядерної катастрофи", - заявив Янукович.

Глава української держави з жалем відзначив, що на сьогоднішній день ще складно зрозуміти, коли завершиться катастрофа в Японії.

"Вона (катастрофа - ред.) триває, і коли вона буде зупинена, важко сьогодні сказати. Тому ми з вами чекаємо будь-яких питань (від Японії - ред.), і всі ресурси, які у нас є, будуть застосовані для надання допомоги" , - запевнив президент України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий простягнути руку допомоги "японським друзям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі