пʼятниця, 24 грудня 2010 15:16

Янукович думає, що передасть владу синам - Кендзьор

Янукович думає, що передасть владу синам - Кендзьор

Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор вважає, що в діях нинішньої влади простежується самовпевненість, зухвалість, цинізм. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"У мене складається враження, що вони вважають, що прийшли на посади назавжди. Напевне, вони собі думають, що якщо вічно жити не будуть, то влада буде передаватися спадково членам їхньої родини. Адже у Януковича є два сини, які можуть замінити його на посту президента", - зазначив депутат.

"Всі пригадують, як свого часу представники тодішньої опозиції, а сьогодні влади, спекулювали на темі того, що при Ющенку призначалися куми та свати. Але його команда тут програє в цьому плані сьогоднішній. Ми бачимо, що Льовочкін працює в Адміністрації президента, Льовочкіна – у парламенті, Чечетов у Раді – його близький родич на посаді, Янукович – президент, його син – депутат. Можна знайти величезну кількість формування родинних кланів, які запускають своє коріння в українську владу. Але нічого вічного немає. Це має знати кожен: і президент, і депутат, і звичайна людина. Прийде час, обставини складуться таким чином, незалежно від бажання президента чи прем'єра, що треба буде відходити від влади", - наголосив Кендзьор.

За його словами, кримінальне переслідування опонентів призведе до того, що в такій же ситуації опиниться сам Янукович. "Він мав би до свого президента бути під слідством, враховуючи всі претензії, які до нього пред'являлися. І ці 140 гектарів землі, про які говорять журналісти і політологи. Цю справу треба було неодмінно розслідувати. Тобто він уже мав би бути фігурантом однієї із кримінальних справ. Тому та методика, яку застосовують Янукович і підконтрольні йому правоохоронні органи, як бумеранг, йому повернеться", - пояснив "нашоукраїнець".

Нагадаємо, Генпрокуратура обвинувачує колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у привласненні державного майна в особливо великих розмірах. Екс-міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука підозрюють у зловживанні службовим становищем Під арештом — колишній перший заступник голови "Нафтогазу" Ігор Діденко і екс-глава Держмитниці — Анатолій Макаренко. На початку серпня порушили кримінальну справу стосовно колишнього міністра економіки Богдана Данилишина. Справу щодо екс-міністра регіонального розвитку Василя Куйбіди днями суд закрив. Колишня керівник Держказначейства Тетяна Слюз — у розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович думає, що передасть владу синам - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі