вівторок, 06 березня 2007 12:45

Янукович допускає дострокові перевибори Президента

Прем"єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович допускає дострокове проведення виборів Президента. Про це Янукович сказав в інтерв"ю угорській газеті "Мадяр Немзет".

Зокрема, він зазначив, що в Президента зараз досить повноважень для того, щоб втілювати в життя реформи, покликані зробити більше передбачуваним функціонування країни.

Якщо ж цього не станеться, тоді, на думку прем"єра, потрібно задуматися про те, як бути далі.

"У разі якщо Президент буде перешкоджати реформам, то тоді необхідно знайти механізм, який би це унеможливив", - сказав Янукович.

На запитання журналіста, чи треба це розуміти так, що в цьому випадку може йти мова про проведення дострокових виборів, Янукович відповів, що все можливо.

Водночас він додав, що вірить у перемогу здорового глузду й прагматизму, тому що Президент має достатній досвід для розуміння того, що для успіху галузям влади потрібно спільно працювати.

Прем"єр також сказав, що зараз вважає недоцільним обрання Президента парламентом.

У лютому Янукович заявив, що він особисто, а також Партія регіонів виступають проти будь-яких дострокових виборів, тому що вони дестабілізують ситуацію в країні.

Янукович допускає свою участь у виборах Президента в 2009 році, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Янукович допускає дострокові перевибори Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі