пʼятниця, 27 березня 2009 11:04

Янукович читає нецензурні вірші Толстоухова

Автор: Фото: Сайт Януковича
  Янукович на засіданні опозиційного уряду
Янукович на засіданні опозиційного уряду
Учора в Криму Віктор Федорович Янукович продемонстрував своє специфічне сприйняття поетичного жанру разом з неординарним почуттям гумору.

Як пише газета Коммерсантъ-Украина, засідання тривало близько двох годин, і під кінець в залі панувала розслаблена атмосфера.

- Візьміть, почитайте на дозвіллі, - сказав лідер ПР, передаючи одному з тіньових міністрів якісь папери.- Тут, що називається, нецензурні слова, які не можна вимовляти вголос.

Як з"ясувалося, з рук до рук були передані вірші народного депутата Анатолія Толстоухова (ПР), в яких він нецензурно критикує діючу владу. Можливо Януковичу читати нецензурні вірші більше до вподоби, ніж класиків, імена яких він частенько плутає.

Янукович відомий неодним перифразом імен і прізвищ класиків, а також інтерпретацією їхніх цитат.

У 2006-му в Одесі під час передвиборної кампанії лідер ПР повідомив одеситам, що "у цьому місті народилася письменниця Анна Ахметова" — насправді Ахматова. У січні 2007- го у Львівській галереї мистецтв промовив: "Всегда побеждает красота! Хто сказав ці слова?". Після паузи його перепитали, що, можливо, Янукович має на увазі вислів російського письменника Федора Достоєвського: "Красота спасет мир"?

У 2004 році в анкеті кандидата у президенти лідер "Регіонів" Віктор Янукович зробив 14 орфографічних помилок.

За матеріалами: Коммерсант, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович читає нецензурні вірші Толстоухова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі