субота, 27 жовтня 2007 12:52

Янукович буде до кінця боротися за широку коаліцію

Прем"єр-міністр Віктор Янукович впевнений, що Партія регіонів зобов"язана до кінця боротися за створення широкої коаліції.

"Нині Партія регіонів зобов"язана до кінця боротися за створення коаліції національної єдності - це єдиноможливий шлях, якого очікує від політиків країна", - зазначив Янукович. Він наголосив, що нині жодна з політичних сил не в праві заявити, що вона у змозі самостійно об"єднати Україну.

За його словами, на відміну від політичних сил, які були представлені на дострокових виборах різноманітними блоками, Партія регіонів є монолітною силою, котрій не загрожує перспектива розсипатися в результаті внутрішньоблокової боротьби за владу. "Ми єдині, хто може гарантувати виконання взятих на себе зобов"язань, не побоюючись опору з боку так званих союзників, які насправді зацікавлені у послабленні один одного", - наголосив Янукович.

Проте, за словами прем"єр-мінітсра, Партія регіонів розуміє, що коли йдеться про майбутнє країни, ціна за неминучу поразку політиків-популістів може виявитися занадто високою. "Тільки разом, тільки спільно ми зможемо вивести країну на шлях прискореного соціально-економічного розвитку. І Партія регіонів готова заради цієї високої мети йти на доцільні поступки за умови, що протилежна сторона виявить таку ж гнучкість", - зазначив Янукович.

Якщо цього не станеться, наголосив він, то вся відповідальність за можливі наслідки ляже важким тягарем на "біло-помаранчевий" альянс і особисто на Президента України. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович буде до кінця боротися за широку коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі