вівторок, 27 липня 2021 21:12

Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом

Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом
Вирок Антоненку не змінили. Фото: glavcom.ua

Шевченківський районний суд Києва залишив під цілодобовим домашнім арештом Андрія Антоненка, якого обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Наступне засідання призначили на 11:00 2 серпня. Про це повідомляє Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент знає, що ми непричетні" - Антоненко

"Суд ухвалив, клопотання захисника про зміну запобіжного заходу Антоненку з домашнього арешту на особисте зобов'язання залишити без задоволення", - зазначилла суддя.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо й періодичних видань, у 1990-х і 2000-х - керівник відділу спеціальних інформаційних проєктів російського телеканалу ОРТ, згодом "Першого каналу". Останні п'ять років жив у Києві, працював в "Українській правді", а також на радіо "Вести".

Вибух на перетині вул. Івана Франка і вул. Богдана Хмельницького пролунав приблизно о 07:45. У салоні червоного Subaru перебував Шеремет. Через несумісні з життям травми він помер у "швидкій".

У причетності до вбивства підозрюють ветерана АТО й музиканта 41-річного Андрія Антоненка, дитячого кардіохірурга 40-річну Юлію Кузьменко та військову медсестру 26-річну Яну Дугарь. Але достатніх доказів їхньої провини слідство не має. Громадськість вимагає знайти й покарати справжніх замовників і виконавців убивства.

Зараз ви читаєте новину «Антоненка залишили під цілодобовим домашнім арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі