понеділок, 15 жовтня 2012 17:50

Андрія Шевченка з Наталією Королевською познайомила сестра футболіста

Андрія Шевченка з Наталією Королевською познайомила сестра футболіста
Андрій Шевченко і Наталія Королевська. Фото: 24tv.ua

Сестра Андрія Шевченка Олена познайомила брата з Наталією Королевською. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У нас з нею були досить приятельські стосунки. Я не можу сказати, що давні. Ми періодично просто спілкувалися. Андрію було цікаво про що, як, чому", - розповіла Олена.

Сестра футболіста не шкодувала, що доклала руку до цього знайомства, незважаючи на те, що вступ футболіста в партію Корлевскої сприйняли неоднозначно.

"Ми говорили про те, що напевно буде дуже складно, що у нас люди люблять і брудом полити, і кісточки перемити. Але в нього є бажання. Чому б не спробувати?", - підкреслила вона.

Між тим рекламу партії "Україна - вперед!" назвали найпомітнішою на цих виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко викликав Кличка на політичні дебати

"Рекламна кампанія "Україна — вперед!" акцентована на зображені Наталії Королевської поруч з футболістом Андрієм Шевченком та актором Остапом Ступкою. Це нагадує комерційну рекламу, де часто використовують відомих людей для просування товару на ринок. Тут ідея в тому, щоб популярність із суспільного рівня перевести в політичний. Але такі трюки не завжди спрацьовують у політиці, бо вони народилися в іншій сфері — комерції. Тому рейтинг Королевської і не росте, попри очікування експертів", - вважає політтехнолог Олена Сибірякова.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Шевченка з Наталією Королевською познайомила сестра футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі