понеділок, 26 січня 2009 17:24

Андрій Ющенко прийшов здавати держіспит без охорони (ФОТО)
5

Син президента Андрій Ющенко, як і будь-який інший студент, інколи мусить складати іспити. У п"ятницю 22-річний син Віктора Ющенка склав держіспит.

Андрій приїхав до Інституту міжнародних відносин ще до 9-ої години ранку. Нагадаємо, Андрій - студент шостого курсу, магістратури. Він вивчає міжнародний бізнес.

У п"ятницю за 15 хвилин до держіспиту він вже сидів в аудиторії. Парту в екзаменаційному класі він обрав у кутку, саму останню.

Цілу годину Ющенко пихтів над письмовим завданням. По завершенню іспиту вийшов з аудиторії спокійний, попив водички. Охоронців поруч видно не було.

Андрій був мовчазний, одногрупникам не сказав ані слова. А щойно зайшов за ріг, він нахилився, ніби зав"язує шнурки... "Але більше це нагадувало сконфуженого студента, що дістає шпаргалку зі шкарпетки", - пише "Блик".

Далі була усна частина іспиту. Ющенко довго чекав своєї черги, походжаючи по коридорах. Зайшов він у кабінет останнім. Хоча у списку був під номером "13". А вийшов син президента з екзаменаційної задоволений.

"У мене бували "трійки", але не цього року", - скромно відповів Андрій Ющенко на питання, чи є він відмінником.

Також Андрій розповів, що йому вже не терпиться випуститися. Залишилося лише за кілька днів захистити диплом.

"Мій диплом про прямі та портфельні інвестиції. Це продовження бакалаврської", - поділився Ющенко-син.

Незабаром Андрій поспішив в аудиторію дізнатися оцінку. Вийшов з аудиторії він задоволеним. Проте так і не зізнався, скільки одержав.

"Добре" у нього у заліковці. Він старанний студент і хлопець гарний", - повідомило джерело з екзаменаційної комісії, повідомляє ТаблоID.

Фото "Блик"

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ющенко прийшов здавати держіспит без охорони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі