субота, 28 липня 2012 15:06

Андрій Шевченко приєднався до партії Наталії Королевської

Андрій Шевченко приєднався до партії Наталії Королевської
Андрій Шевченко впевнений, що "Україна - Вперед!"- це партія майбутнього. Фото: ukraina-vpered.com

Український футболіст Андрій Шевченко приєднався до команди партії Наталії Королевської "України - Вперед!". Таку заяву він зробив в суботу під час відвідування разом з лідером партії Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату в Київській області, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-служба партії.

"Я хочу реалізувати себе в політиці, поділитися тим досвідом, який отримав у Європі, зробити щось для своєї країни. Я прийняв рішення приєднатися до команди Наталії Королевської, тому що "Україна - Вперед!"- це партія майбутнього, це партія молодих лідерів, це певний вибір між минулим і майбутнім. У політиці я планую підтримувати соціальну сферу і спорт, адже мій головний девіз - в здоровому тілі здоровий дух!", - зазначив футболіст.

У свою чергу, лідер партії "України - Вперед!" підкреслила, що Шевченко - гордість України.

"Ми вдячні йому за те, що він став пліч-о-пліч з нашою командою, командою нового покоління політиків. Зараз прийшов час, коли потрібно працювати на країну і на людей. Він зробив свій вибір на користь політики майбутнього, політики нової якості. Для нас це дуже важливий вибір, і я вірю: разом, однією командою, єдиною силою ми зробимо все, щоб Україна рухалася вперед!", - сказала вона.

Під час візиту Королевська та Шевченко поспілкувалися з вихованцями школи-інтернату, яку спортсмен підтримує протягом багатьох років, передали їм подарунки, оглянули приміщення і територію школи.

Як повідомлялося, 27 липня після відвідування матчу "Динамо" - "Говерла" в Києві футболіст заявив, що має намір піти зі спорту у велику політику.

 

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко приєднався до партії Наталії Королевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

245

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі