четвер, 29 жовтня 2020 15:00

АМКУ оштрафував "Інтерпайп" Пінчука та ще три компанії

АМКУ оштрафував "Інтерпайп" Пінчука та ще три компанії
АМКУ наклала штраф у зв'язку зі зловживанні монопольним становищем на ринку постачання коліс. Фото: InVenture

Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував на 69,3 млн грн "Інтерпайп" Пінчука та ще три компанії за порушення антимонопольного законодавства.

Крім "Інтерпайп", були оштрафовані компанії "Ретек", "Транспортні інвестиції" і "Фірма "Інтервторпром".

АМКУ наклала штраф у зв'язку зі зловживанням монопольним становищем на ринку постачання коліс. У прес-службі компанії "Інтерпайп" відзначили, що категорично не згодні з такими висновками АМКУ і мають намір оскаржувати рішення АМКУ в судовому порядку.

"Як національний виробник ми вважаємо таке рішення АМКУ несправедливим і необґрунтованим, прийнятим не на підставі фактів, а на припущеннях. "Інтерпайп" буде оскаржувати рішення АМКУ в установленому законом порядку", - повідомляє прес-служба "Інтерпайп".

"Ринок України є відкритим для виробників з інших країн, на ринку немає загороджувальних мит. Подаючи подібні скарги в АМКУ недобросовісні конкуренти намагаються дискредитувати національного виробника, щоб забезпечити поставку в Україну продукції російських виробників. Нагадаємо, що на відміну від українського ринку, ринок РФ захистив себе від українських коліс 39% загороджувальним митом", - підсумували в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «АМКУ оштрафував "Інтерпайп" Пінчука та ще три компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі