пʼятниця, 03 липня 2020 13:29

Ялтинську європейську стратегію переносять на рік

Ялтинську європейську стратегію переносять на рік
На провідному форумі обговорюють роль України у світі. Фото: yes-ukraine.org

17-та щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES), запланована на 10-12 вересня 2020 року, переноситься на 2021-й у зв'язку з пандемією Covid-19.

"YES та Фонд Віктора Пінчука зберігають свою відданість місії: інтегрувати Україну у світ та забезпечити їй належну роль у міжнародному порядку денному.

Зустріч YES 2021 року знову стане потужним дискусійним майданчиком в Україні, що підтримує зміни в країні та розбудову мереж прихильників нової України у всьому світі", - повідомила пресслужба YES.

Ялтинська європейська стратегія (YES) - провідний форум, на якому обговорюють європейське майбутнє України у глобальному контексті.

YES заснував 2004 року бізнесмен Віктор Пінчук.

Із 2004 до 2013-го щорічні зустрічі YES відбувалися в Лівадійському палаці в Ялті. Після тимчасової окупації Криму Російською Федерацією зустрічі перенесено до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС відкриває кордони для окремих категорій українців

За останню добу в Україні виявили 876 нових випадків коронавірусної хвороби. Станом на 3 липня 46 763 лабораторно підтверджених випадки Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Ялтинську європейську стратегію переносять на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі