вівторок, 20 червня 2017 17:46

Алексієвич скандально відповіла російському пропанагдисту про війну на Донбасі

Алексієвич скандально відповіла російському пропанагдисту про  війну на Донбасі
Нобелівський лауреат білоруська письменниця Світлана Алексієвич звинуватила Росію у війні на Донбасі / Фото: svaboda.org

Без втручання Росії війни на Донбасі не було б.

Про це сказала білоруська письменниця, лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич в інтерв'ю журналісту російського агентства "ІА REGNUM", передає "Апостроф".

"Так, там біль, там страх. Але це на вашій совісті, на совісті Путіна. Ви вторглися в чужу країну, на якій підставі?", - запитує письменниця.

Російський журналіст сказав письменниці, що причиною війни на сході України стали "проекти законів про заборону російської мови".

"А хіба там були не російські танки, не російська зброя, не росіяни-контрактники? Фігня все це. Якби не було вашої зброї, там би не було війни ", - відреагувала Алексієвич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найскладніше було змусити людей стріляти одне в одного" - Світлана Алексієвич про війну на Донбасі

Також вона наголосила , що в інтернеті є "мільйон знімків", як на Донбас заходить російська техніка.

Світлана Алексієвич - білоруська російськомовна письменниця та публіцистка українського походження. Лауреатка Нобелівської премії з літератури за 2015 рік.

Зараз ви читаєте новину «Алексієвич скандально відповіла російському пропанагдисту про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі