четвер, 05 травня 2011 17:08

Активісти "Русского единства" виїхали до Львова

Активісти "Русского единства" виїхали до Львова

Активісти "Родины" та "Русского единства" вже виїхали до Львова.

Про це Gazeta.ua повідомив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Зокрема, "регіонал" відзначив, що спілкувався із представниками політичних сил "Родина", "Русское единство" и "Дозор" з приводу їхньої ініціативи провести марш на День перемоги у Львові.

"Від "Родины" та "Русского единства" вже виїхали хлопці до Львова. Там вони опікуються могилами загиблих у Великій Вітчизняній війні, займаються зараз упорядкуванням військових захоронень, які перебувають у занедбаному стані", - уточнив Колесніченко.

У сам День перемоги - 9 травня, за словами політика, від вищезгаданих політсил до Львова прибудуть невеликі делегації.

"Як ми розмовляли, вони будуть покладати вінки та квіти від імені цих організацій", - додав нардеп.

Він запевнив, що члени партій "Родина" та "Русское единство" самі запропонували ідею стосовно того, що "краще зайнятись місцями захоронень і могил", які перебувають зараз у занедбаному стані.

"Звідси стає зрозумілим ставлення місцевої влади до захоронень людей, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. Зрозуміло й те, що ті, хто керує місцевими радами у цих областях (західноукраїнських - ред.), на жаль, крім епатажних речей, ніяк не можуть перед своїми виборцями відчитатись. Адже у них є проблеми у комунальному господарстві, бюджетній сфері. Тому тамтешній місцевій владі треба відволікати своїх виборців від серйозних провалів в тому, за що вона відповідає", - резюмував Колесніченко.

Нагадаємо, раніше про свій намір провести у Львові 9 травня марш із 15-метровим прапором СРСР заявили партії "Родина" та "Русское единство".

Лідер "Русского единства" Сергій Аксьонов заявив, що його однопартійці не налаштовані на жодне протистояння. "Тому ми не збиралися створювати чисельну перевагу. Хоча з нашими можливостями легко сконцентрувати у Львові до 5 тисяч наших прихильників, без будь-яких проблем. Ми там нікого не боїмося, абсолютно", - сказав Аксьонов.

У свою чергу ВО "Свобода" звернулася до львівської влади з вимогою зупинити приїзд проросійських груп до Львова, "інакше в місті може статися біда, і проллється чиясь кров".

Зараз ви читаєте новину «Активісти "Русского единства" виїхали до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

449

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі