четвер, 10 квітня 2014 18:42

Активіста, який побив Царьова, почали "пресувати"

Активіста, який побив Царьова, почали "пресувати"
Фото: nikvesti.com

Ополченець з Миколаєва Олександр Янцен, який побився з екс-регіоналом Олегом Царьовим, почав отримувати погрози і образи.

Як він розповів Українській правді, у четвер до його квартирі приходили невідомі. Вдома була дружина Янцена.

"Подзвонили у двері, вона (дружина Янцена - Gazeta.ua) запитала, хто там, почали стукати ногами у двері і кричати: Відкривай, с..., ми тобі зараз розповімо" або щось таке", - зазначив активіст.

Дружина Янцена зателефонувала в міліцію, проте вільних нарядів не виявилося, їй дали прямий телефон, пообіцявши в разі необхідності приїхати через кілька хвилин.

Активіст вже зв'язався зі своїми товаришами, який обіцяли організувати охорону його житла.

"В інтернеті та ЗМІ поширюють мою адресу і закликають покарати того, хто побив їх героя", - додав також ополченець. Образливі пости і загрози з'явилися на його стіні в соцмережі ВКонтакте.

Як відомо, колишній регіонал, кандидат на пост президента Олег Царьов спробував відвідати сепаратистів, які постраждали в зіткненнях між ополченцями і учасниками сепаратистського мітингу в Миколаєві.

Між ним та ополченцем Олександром Янценим почалася словесна суперечка, яка переросла у бійку, в депутата полетіло кілька яєць, і, вигукуючи "Фашизм не пройде", люди дали зрозуміти, що не пустять Царьова в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Активіста, який побив Царьова, почали "пресувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі