пʼятниця, 11 квітня 2014 11:19

Аксьонов хоче "Лас-Вегас" у Криму

Аксьонов хоче "Лас-Вегас" у Криму
Фото: arenanews.com.ua

Гральна зона буде створена в Криму.

Про це повідомив прем'єр -міністр самопроголошеної республіки Сергій Аксьонов.

"Є рішення про те, що створюється гральна зона в Криму", - сказав Аксьонов журналістам після засідання Держради Криму в п'ятницю.

Прем'єр- міністр республіки повідомив, що керівництво Криму готується до розробки техніко-економічного обгрунтування проекту, прораховує його і уточнює деталі.

"Наше головне завдання зараз - виставити систему управління Кримом. Після цього будуть визначатися деталі всіх проектів, які будуть реалізуватися в Криму", - сказав Аксьонов.

У свою чергу спікер Держради Володимир Константинов повідомив, що державна рада Криму запропонує президентові Росії Володимиру Путіну кандидатуру Аксьонова на посаду виконуючого обов'язки глави республіки .

"Це буде Аксьонов Сергій Валерійович", - сказав Константинов журналістам, відповідаючи на питання про те, кого парламент Криму запропонує президентові Росії як кандидата на посаду виконуючого обов'язки глави республіки на період до проведення виборів до Державної ради Криму.

За словами Константинова, призначений президентом в.о. глави республіки буде виконувати обов'язки до виборів в Держраду Криму, які пропонується провести у другу неділю вересня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов хоче "Лас-Вегас" у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі