понеділок, 08 лютого 2010 00:55

Якщо Тимошенко від світлих сил, вона переможе - Павло Глоба

Якщо Тимошенко від світлих сил, вона переможе - Павло Глоба

Відомий астролог Павло Глоба все ще вірить у можливість перемоги на президентських виборах Юлії Тимошенко.

"Я все ще продовжую вірити в Юлію Володимирівну, я думаю, що вона не здасться", - заявив астролог ефірі ТБ після оголошення результатів екзит-полів у неділю.

Він нагадав, що в 2004 році Віктор Янукович вже, по суті, переміг, а в результаті президентом став Віктор Ющенко. Тому астролог запропонував простежити за розвитком подій в Україні в понеділок і у вівторок.

Пояснюючи свої попередні прогнози про те, що він "не бачить Януковича", П.Глоба пояснив, що мова йшла про те, що йому просто невідомий точний час народження глави Партії регіонів, і нібито самі журналісти трактували його слова як відсутність перспектив на перемогу у цього кандидата.

Що стосується перспектив Ю.Тимошенко, астролог звернув увагу, що їй виповнилося 49 років, а ця цифра виходить, якщо помножити сім на сім.

"Все залежатиме від того, представником темних або світлих сил вона є, тому що кожен рік, кратний семи пов"язаний з ангелом-охоронцем, так от, якщо вона дійсно та світла людина, за яку себе видає, тоді вона дійсно переможе, якщо ж це брехня і передвиборний піар - тоді вона програє" - пояснив астролог.

"Роки, кратні семи, єдині роки, коли все вирішують темні або світлі сили. Тому я зараз за нею (Тимошенко - ред.) з трепетом і спостерігаю", - відзначив астролог. Він підкреслив, що особисто не бачився з Ю.Тимошенко десять років.

П.Глоба уточнив свій прогноз щодо здоров"я В.Януковича: "Якщо він переможе, то йому дійсно доведеться лікуватися від нервового перенапруження, тому що це дуже серйозна кампанія".

За словами П.Глоби, Україна поступово рухатиметься у бік сильної президентської республіки. А на наступних президентських виборах главою держави стане висуванець з військових кругів, запевняє астролог.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Якщо Тимошенко від світлих сил, вона переможе - Павло Глоба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі