вівторок, 20 лютого 2007 15:53

Якщо парламент не проголосує за Огризка та Короля, Ющенко подасть їх повторно

Президент України Віктор Ющенко на сьогодні не бачить інших кандидатур на посади керівників Міністерства закордонних справ та СБУ ніж Володимира Огризка та Віктора Короля.

Про це він заявив в ексклюзивному інтерв"ю агентству УНІАН.

Ющенко наголосив, що наполягатиме і в подальшому на тому, що призначення міністра закордонних справ та голови СБУ належить виключно до компетенції Президента.

За його словами, у разі відмови парламенту призначити Огризка і Короля будуть призначені виконувачі обов"язків. "Буде виконуючий обов"язки – та людина, яка буде поставлена Президентом на цю ділянку роботи", - сказав Ющенко.

Він наголосив, що не поділяє політику уряду і парламенту з даного питання: "Я не буду підтримувати рішення такого характеру, які сьогодні демонструють парламент чи прем"єр-міністр".

Ющенко заявив, що не має наміру на сьогодні вносити інші кандидатури на розгляд парламенту і не виключає як варіант повторного подання.

Президент зауважив, що хотів би почути від парламенту й уряду, чим їх не влаштовує подані ним кандидатури.

Зараз ви читаєте новину «Якщо парламент не проголосує за Огризка та Короля, Ющенко подасть їх повторно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі