понеділок, 01 липня 2019 19:49

Якщо історія з російським громадянством Соколова підтвердиться, будемо приймати рішення на постпраймеріз - Разумков

  Разумков пообіцяв прибрати Михайла Соколова зі списку «Слуги народу», якщо  підтвердиться його російське громадянство. Фото: DW
Разумков пообіцяв прибрати Михайла Соколова зі списку «Слуги народу», якщо підтвердиться його російське громадянство. Фото: DW
Партія "Слуга народу" перевіряє інформацію про російське громадянство Михайла Соколова, який балотується до Верховної Ради під 99 номером списку партії. Про це в інтерв'ю Цензор.net повідомив глава "Слуги народу" Дмитро Разумков.

"Якщо історія з громадянством Соколова підтвердиться, то дійсно будемо приймати рішення на постпраймеріз", - сказав Разумков.

Нагадаємо, Соколов не єдиний кандидат від "Слуга народу", до якого у ЗМІ та громадськості виникли питання. Наприклад, під 78-й номером у списку йде Ольга Кавун - разом з батьком вона володіє ресторанним бізнесом на території анексованого Криму. Крім того, Кавун доводиться кумою синові прокурора-втікача Віктора Пшонки Артему.

"У нас такий список, що з будь-якого питання ми зможемо знайти компетентну думку. Крім того, ми завжди готові комунікувати з людьми ззовні і отримувати консультації ", - запевнив Разумков.

Раніше через суспільний резонанс зі списку "Слуги народу" вибув Дмитро Співак, якого називають наближеним Віктора Медведчука.

 
 

Нагадаємо, про паспорт Михайла Соколова в своєму відео-блозі розповів відомий одеський активіст Сергій Стерненко. У 2001 році кандидат в нардепи отримав внутрішній російський паспорт, а в 2016 році - через 2 роки після анексії Криму і початку збройної агресії Росії проти України на Донбасі - закордонний паспорт РФ. Ці дані підтверджує Федеральна податкова служба РФ.

Зараз ви читаєте новину «Якщо історія з російським громадянством Соколова підтвердиться, будемо приймати рішення на постпраймеріз - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі