середа, 15 травня 2019 10:25

Якщо Янукович ризикне повернутися, його літаку не буде де сісти

Якщо Янукович ризикне повернутися, його літаку не буде де сісти

Заяви опального колишнього президента України Віктора Януковича про намір повернутися в Україну - не більше ніж мрії. Ще з аеропорту він мав би потрапити відразу за грати - переконаний волонтер і військовий Мирослав Гай.

- На руках Януковича така кількість крові, що як тільки він прилетить, аеропорт буде знищено катком активної меншості. Його буде зустрічати така кількість людей, які мають до нього запитання, що, гадаю, його літаку не буде навіть де сідати. Охорону йому тут не зможе організувати ні МВС, ні СБУ, ні ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військової ескалації в Україні найближчим часом не буде - Мирослав Гай

Тому що навіть в цих структурах є люди, які хотіли б, щоб він відповів за свої вчинки, які призвели до такої крові. Тому думаю, всі ці його вологі мрії по повернення залишаться мріями, - зазначив Гай.

Інтерв'ю з Мирославом Гаєм читайте у свіжому номері журналу Країна.

Державні виконавці стягнули на користь України 55 млн грн і $1 млн у справі про спецконфіскаціі коштів колишнього президента Віктора Януковича.

"Повернення коштів відбувся за виконання вироку суду про застосування спецконфіскаціі з примусовим вилученням у власність держави грошових коштів компаній Erosaria Ltd і Aldoza Investments Limited, які містилися на рахунках в АБ "Укргазбанк", - повідомили у Міністерства юстиції.

55 млн 342,76 тис. грн і $1,01 млн надійшли на депозитний рахунок виконавчої служби.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Янукович ризикне повернутися, його літаку не буде де сісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі