середа, 09 липня 2008 09:18

Які подарунки приготували Януковичу його соратники

Які подарунки приготували Януковичу його соратники
Фракція Партії Регіонів визначилася з подарунком ще у вівторок.

"Це буде картина. На ній повинно бути зображене щось дуже рідне і близьке Віктору Федоровичеві. Можливо, це буде пейзаж - рідні краї, вид Донецька. Або ж це будуть його улюблені тварини - коні", - розповіла "Сегодня" радник тіньового прем"єра Ганна Герман.

Особисто від себе вона має намір подарувати Януковичу фотопортрет його матері.

"Цю фотографію я шукала дуже довго, через родичів. Тепер вона стоятиме в рамочці на робочому столі Віктора Федоровича".

Замглава парламентської фракції Партії Регіонів Сергій Льовочкін подарує Януковичу рідкісну ікону. "На іконі зображений дуже рідкісний біблійний сюжет".

До речі, за словами Льовочкіна, подарунком від всієї фракції стане не Донецьк, і навіть не коні, а ялтинська бухта пензля народної художниці України Валентини Цвєткової.

Головний "регіонал" не має наміру орендувати для святкування ресторан.

"Увечері, після поздоровлень на роботі Віктор Федорович відправиться додому і святкуватиме у сімейному колі. Щорічно сім"я стикається з однією і тією ж проблемою: у старшого сина Олександра день народження завтра, а у молодшого Віктора - 16 липня. Нікого не можна обійти увагою", - каже прес-секретар Януковича Денис Іванеско.

До речі, наймолодший син і депутат Віктор Вікторович, за його словами, ще вчора не знав, що даруватиме батькові.

Зараз ви читаєте новину «Які подарунки приготували Януковичу його соратники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі