вівторок, 18 вересня 2012 09:48

Якби Мельниченко казав правду, то вона вже б давно висіла на кожному стовпі — Таран

Якби Мельниченко казав правду, то вона вже б давно висіла на кожному стовпі — Таран
Сергій Таран переконаний, що заяви Мельниченка - звичайна технологія. Фото: tvi.ua

Заяви колишнього майора Управління державної охорони Миколи Мельниченка - це лише політична технологія.

Так в ефірі телеканалу ТВі прокоментував директор Міжнародного інституту демократії Сергій Таран останню інформацію екс-майора про причетність Павла Лазаренка та Юлії Тимошенко до вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня у 1996 році.

"Те, що це є технологія, а не реальна справа, то це абсолютно зрозуміло" - переконаний Таран.

Він зауважив, що заяви Мельниченка навіть не пахнуть правдою.

"Тому що якби факти, які говорить Мельниченко, хоч на трошки були правдою, то вони вже давно були б на кожному стовпі ще за часів Кучми", - пояснив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченко зараз у скрутному матеріальному становищі і вирішив підзаробити — Видрін

Нагадаємо, екс-майор Управління державної охорони України Микола Мельниченко опублікував в соціальній мережі Facebook відомості щодо вбивства Євгена Щербаня.

Зокрема, колишній майор повідомив, що в записаних ним розмовах замовником вбивства Щербаня називається екс-прем'єр-міністр України Павло Лазаренко, а оплату за вбивство здійснили Петро Кириченко і Юлія Тимошенко.

Водночас у партії "Батьківщина" поспішили запевнити, що заява Мельниченка щодо вбивства депутата підготовлена на замовлення і під диктовку Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Якби Мельниченко казав правду, то вона вже б давно висіла на кожному стовпі — Таран ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі