четвер, 11 жовтня 2018 23:47

Як Україна встояла у війні з РФ – український блогер представить книги у Франкфурті

Як Україна встояла у війні з РФ – український блогер представить книги у Франкфурті
Це важливо - у центрі Європи розповісти якомога більшій кількості людей про нашу боротьбу за незалежність, каже блогер і аналітик Олег Пономар. Фото: Gazeta.ua

На українському стенді Франкфуртської ярмарки політичний блогер і аналітик Олег Пономар представить свої книги "Вітрина" і "Колесо історії. Україна 2015-2018". У них автор подає свій аналіз політичних та економічних процесів в Україні і світі, починаючи з періоду зими 2013-2014 років.

"Я думаю, що це важливо для України. У самому центрі Європи розповісти якомога більшій кількості людей про нашу боротьбу за незалежність, про війну, про наших героїв військових і волонтерів. Про наші реформи, про те як змінюються люди, їх менталітет і вся країна, про те як Україна повертається до Європи після вимушеної відсутності - це дуже і дуже важливо. Тому і для мене це дуже почесно і відповідально", - розповів блогер Gazeta.ua.
Автограф-сесія відбудеться 14 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна йде заради того, щоб Крим залишився в Росії, а Україна не вступила в НАТО

Франкфуртський книжковий ярмарок почався 10 жовтня у Німеччині. Це одна з найбільших книжкових подій світу. Цього року участь у ній візьмуть видавці та письменники зі 102 країн.
17 українських видавництв стануть учасниками події.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна встояла у війні з РФ – український блогер представить книги у Франкфурті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі