середа, 11 лютого 2009 14:58

Як Тимошенко виправдовувалася під вікнами Балоги (ФОТО)

У вівторок, 10 лютого, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко провела брифінг на вулиці біля Секретаріату Президента. Це сталося після того, як на засіданні РНБО Президент Ющенко жорстко розкритикував діяльність Тимошенко. При цьому він не дозволив прем"єрці виправдатися на пресу і перевів засідання у закритий режим.

Нагадаємо, що на засіданні Ради національної безпеки й оборони виник конфлікт між Президентом Віктором Ющенком та прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Виголосивши довгу вступну промову з критикою газових домовленостей із Росією глава держави заявив, що далі засідання РНБО відбуватиметься в закритому режимі.

Ющенко попросив журналістів залишити залу, однак його перебила Тимошенко, яка попросила журналістів бути присутніми на її виступі. "Жодне слово пана Ющенка не відповідає дійсності", – встигла сказати Тимошенко перед тим, як із зали засідань РНБО припиналася трансляція до прес-центру Секретаріату Президента.

За матеріалами: Форпост, сайт Тимошенко.
Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко виправдовувалася під вікнами Балоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі