четвер, 06 вересня 2007 11:09

Як Тимошенко рятувала Вінського, коли той знепритомнів

Погіршення здоров"я члена БЮТ Йосипа Вінського, шпиталізованого в середу, обумовлено гострою інтоксикацією. Про це заявила заступник головного лікаря вінницької міської станції швидкої допомоги Алевтина Семененко, пише газета "Комерсант-Україна".

"О другій годині дня літак з Юлією Тимошенко, Олександром Турчиновим, Йосипом Вінським, Миколою Томенком і мною вилетів з Донецька у Вінницю", - розповів кандидат у депутати від БЮТ Андрій Портнов.

"Через десять хвилин після злету Йосипу Вікентійовичу стало дуже погано – він знепритомнів. Ми одразу знайшли балон з киснем і маску, Юлія Володимирівна надала йому першу медичну допомогу. Протягом польоту – це близько години сорока хвилин – Вінський те опритомнював, то втрачав свідомість", - розповів він.

На злітній смузі у вінницькому аеропорту Гавришівка літак зустріли дві бригади реаніматологів.

За словами Семененко, після проведення електрокардіографічної діагностики був виключений інфаркт міокарда, після чого допомога Вінському надавалася вже як хворому з гострою інтоксикацією, швидше за все, харчового походження.

Зокрема, йому була поставлена крапельниця з дезінтоксикаційним розчином, унаслідок чого його стан покращився.

Тимошенко вирішила не переривати передвиборчий тур і виїхала в Житомирську область.

Вінського до Києва супроводжували Турчинов і Портнов. В аеропорту "Жуляни" його забрала машина швидкої допомоги, після чого Вінський був доставлений у київську лікарню "Феофанія".

Як відомо, стан здоров"я Вінського різко погіршився на борту літака у вівторок, незабаром після вильоту з Донецька.

Соратники Вінського, опитані виданням, не пов"язують те що сталося, з діями політичних опонентів.


Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко рятувала Вінського, коли той знепритомнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі