вівторок, 07 жовтня 2008 16:07

Як Тимошенко намагалася з Ющенком поговорити (ФОТО)

Прем"єр Юлія Тимошенко у присутності журналістів сьогодні зі свого кабінету в уряді дзвонила президентові Віктору Ющенку, але розмова не відбулася.

Тимошенко запросила журналістів, щоб продемонструвати свою спробу зв"язатися з главою держави і обговорити можливість відновлення демократичної коаліції.

Тимошенко зняла слухавку телефону урядового зв"язку з президентом, якийсь час її потримала, потім поклала на місце і повідомила журналістів, що на її дзвінок ніхто не відповів.

"Це телефон прямого зв"язку з президентом. Цей телефон завжди бере президент і завжди бере прем"єр-міністр, за будь-яких обставин. Він (телефон), як то кажуть, працює без секретарів", - говорить прем"єр.

"Але останні 6 місяців цей телефон працює в одну сторону, коли я беру слухавку, у відповідь я чую гудки, на які ніхто ніколи не відповідає", - сказала Тимошенко.

За словами прем"єра, у випадку якщо президент відсутній в своєму кабінеті, його секретар перемикає дзвінок на себе і обіцяє зв"язатися через деякий час.

"Мої ж дзвінки нікуди не перемикаються, ніхто не зв"язується. І коли почалася вся ця криза, я багато разів піднімала цю телефонну слухавку, але жодного разу я не отримала ні відповіді, ні призначення зустрічі, ні якого-небудь діалогу", - відзначила Тимошенко Всі фото Олександра Прокопенка, прес-служба Тимошенко
Зараз ви читаєте новину «Як Тимошенко намагалася з Ющенком поговорити (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі