вівторок, 29 квітня 2008 15:49

Як Шуфричу вдалося зайняти місце Ющенка у Лаврі

Під час відвідування президентом Віктором Ющенком Києво-Печерської Лаври на Великдень відведене для нього місце зайняв депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

За кілька годин до візиту Ющенка в Лавру на службу за традицією прийшов лідер ПР Віктор Янукович.

У храм він прибув без дружини Людмили, у супроводі десятка видних "регіоналів". Вони відстояли службу, а потім вишикувалися в дворі Лаври, щоб їм освятили великодні приношення.

Саме в цей момент охорона президента готувала місце для Ющенка. Однак місце, де охорона планувала розмістити президента, зайняв Шуфрич. Коли депутата попросили потіснитися, він сказав, що перед Богом усі рівні.

Потім уже, коли митрополит Володимир почав роздавати фарбовані яйця, оскільки Шуфрич стояв на найкращому місці, саме йому дісталося перше яйце, яке повинен був одержати президент.

Газета також відзначає, що кортеж президента з десятка автомобілів заїхав прямо на територію Лаври, що викликало невдоволення прихожан. Однак оточення президента говорить, що так могли зробити з міркувань безпеки.

Разом з тим, Янукович розповів, що використовує великодні свята для лікування, однак не уточнив, де буде лікуватися цього року, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Як Шуфричу вдалося зайняти місце Ющенка у Лаврі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі