понеділок, 03 березня 2008 09:31

Як охоронці Януковича рятували свого шефа від пенсіонера (ФОТО)
8

На з"їзді у Сєвєродонецьку Віктор Янукович відчув пильну увагу до своєї персони і, мало не постраждав від прояву "всенародної любові".

Лідер "регіоналів" після прибуття на з`їзд сказав напутливе слово майже двом тисячам учасників мітингу, які зібралися під стінами Льодового палацу.

Тут же на площі з екс-прем`єром трапилася позаштатна ситуація. Один з "представників народу" хотів протиснутися до Януковича і вручити йому якийсь пакет. Проте охорона лідера ПР цього жесту не оцінила і швиденько відтерла настирливого чоловічка. Янукович же у свою чергу навіть оком не змигнув, на його губах грала безтурботна, привітна усмішка..

Увійшовши до зали, Янукович гаряче вітав присутніх. Виступ лідера "біло-блакитних" тривав 21 хвилину. Тільки коли екс-прем`єр чомусь замість слова "признак" вимовив "призрак", люди, придивившись, помітили спеціальний малопомітний погляду екранчик суфлера перед очима Януковича.

У роботі з`їзду взяли участь 3647 депутатів рад різних рівнів зі всіх регіонів України. Також на з`їзді реєструвалося 159 народних депутатів.

За матеріалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як охоронці Януковича рятували свого шефа від пенсіонера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі