пʼятниця, 30 серпня 2019 17:32

Як наймолодший в історії міністр потрапив в уряд: подробиці життя високопосадовця
15

28-річний Федоров із Запоріжжя став наймолодшим віце-прем'єром та міністром в історії українського уряду
Фото: tabloid.pravda.com.ua
Федоров відповідав за реалізацію проекту "Держава в смартфоні": планують всі державні послуги зосередити на одному сайті
28-річний Федоров із Запоріжжя став наймолодшим віце-прем'єром та міністром в історії українського уряду
Дружина Михайла - Анастасія. Почали жити разом 6 років тому. За рік одружилися
28-річний Федоров із Запоріжжя став наймолодшим віце-прем'єром та міністром в історії українського уряду

29-го серпня у перший день роботи нової Ради Михайла Федорова призначили головою Міністерства цифрової трансформації. 28-річний Федоров із Запоріжжя став наймолодшим віце-прем'єром та міністром в історії українського уряду.

Про призначення на посаду міністра Федоров написав у Instagram.

"Дякую за довіру. Україну чекає цифрова трансформація. Держава раз і назавжди стане зручним онлайн-сервісом, без черг та корупції. Поїхали!".

У 2013-му році у 22 роки Федоров заснував digital-агентство, що збільшує продажі через рекламу в соцмережах. "Квартал-Концерт" був їхнім клієнтом.

Перед появою у команді Зеленського Федоров займався IT-бізнесом. Згідно з його декларацією, за 2018 рік отримав 4,4 млн грн доходу від підприємницької діяльності.

Федоров відповідав за реалізацію проекту "Держава у смартфоні": планують усі державні послуги зосередити на одному сайті.

Дружина Михайла — Анастасія. Почали жити разом 6 років тому. За рік побралися. 2,5 роки тому у них народилася дочка Маруся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук придумав, де візьме гроші на будування доріг

Родина постійно мандрує. На сторінках Федорових світлини з Іспанії, Австрії, Франції, Греції. Напередодні відпочивали у Нью-Йорку.

Михайло та Настя також мають спільне спортивне хобі - бокс. Є лабрадор Шерон та рудий кіт Вєнік. Федорови перебралися з Запоріжжя до Києва рік тому. Придбали квартиру в одному з ЖК.

Верховна Рада затвердила новий склад Кабінету міністрів. За уряд на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком народні депутати проголосували у четвер на першому засіданні парламенту. "За" проголосував 281 нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Як наймолодший в історії міністр потрапив в уряд: подробиці життя високопосадовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі