четвер, 17 вересня 2020 10:33

"Як можна бути міністром і обласним депутатом у пандемію?" - Арахамія розкритикував Степанова

"Як можна бути міністром і обласним депутатом у пандемію?" - Арахамія розкритикував Степанова
"Я б точно цього не робив", - каже Арахамія. Фото: Facebook-сторінка "Слуги народу"

Міністра охорони здоров'я Максима Степанова, якого партія "Слуга народу" висунула першим на виборах до Одеської обласної ради, викличуть на фракцію СН. Про це заявив голова фракції Давид Арахамія представникам ЗМІ у четвер.

"Побачив його першим номером до обласної ради. Якщо я би був на його місці, я б точно цього не робив", - сказав Арахамія.

На запитання, чи готується Степанов до перезавантаження Кабінету міністрів, голова фракції відповів:

"Виглядає це саме так. Я не розумію, як можна за сумісництвом працювати депутатом обласної ради та міністром охорони здоров'я у період пандемії".

"Викличемо його на фракцію, поспілкуємося. Якщо у нього є такі плани, нехай заздалегіть повідомляє. Тому що це велика і важлива посада", - заявив Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість нових хворих і 60 смертей: коронавірус в Україні не стишує обертів

Також Арахамія розповів, що сьогодні на засідання фракції запросять міністра закордонних справ Дмитра Кулебу та віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова.

"Обговорювати провокації інформаційного характеру, які були останнього тижня", - розповів нардеп.

16 вересня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що "прийняв рішення посилити команду президента в Одеській області та погодився очолити список партії "Слуга народу" в обласну раду".

Степанов працює міністром охорони здоров'я з березня. Його на цю посаду призначила Верховна Рада.

Зараз ви читаєте новину «"Як можна бути міністром і обласним депутатом у пандемію?" - Арахамія розкритикував Степанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі