четвер, 10 липня 2008 08:09

Як і з ким Янукович святкував своє 58-річчя (ФОТО)
13

У середу, 9 липня, Віктору Януковичу не довелося довго стирчати на роботі - у Верховній Раді - через те, що депутати, як завжди, ніяк не можуть дійти згоди.

Тож, як стверджують джерела ТаблоID в оточенні екс-прем"єра, зранку Янукович провів засідання фракції, на якому його привітали колеги, а потім одразу поїхав у свій штаб - кінотеатр "Зоряний", де перебував до 15-ої години, "паралельно працюючи і приймаючи подарунки".

Але якщо цього дня Янукович хоча б імітував бурхливу діяльність, то його колеги-однопартійці не приховували свого святкового настрою і бажання якнайшвидше чухнути у "Зоряний".

До "Зоряного" збіглися всі соратники Януковича: сестра Сергія Льовочкіна Юлія Новікова, Рінат Ахметов, Олена Бондаренко, Засуха, Герман, Акімова, Бережна, Богословська.

Віктор Янукович-молодший приїхав до батька на джипі "Toyota" з колесами схожими, на колеса від трактора. Він розповів, що подарував батьку "щось дуже особисте", проте так і не зізнався що саме.

Ганна Герман, подарувала шефу портрет його матері. Каже, що знайшла цю фотокартку в архівах, збільшила її і поставила у старовинну рамку на столі Януковича.

Депутати від ПР презентували своєму лідерові картину української художниці Цвєткової "Натюрморт з пролісками".

"На першому плані картини - проліски у вазі, а на другому - панорама набережної Ялти", - розповів співрозмовник ТаблоIDа.

Вітали Януковича цього дня і його політичні вороги. Так, за повідомленням прес-служби Партії регіонів, президент Віктор Ющенко "потиснув руку лідеру опозиції і побажав, "щоб усе було добре".

Заскочив на "вогник" до Януковича і начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, який так ховався від фотокамер, що ледь не зачепив невідому жінку.

Не забули про Януковича і Леонід Черновецький з Олесем Довгим. А от прем"єрка Юлія Тимошенко надіслала Януковичу букет троянд та свої привітання. А спікер Арсеній Яценюк заради Януковича завітав навіть до "Зоряного".

За матеріалом: TabloID.

Фото Дмитра Амідова та фото прес-служби Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Як і з ким Янукович святкував своє 58-річчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі