вівторок, 05 лютого 2008 13:01

Як, хто і кого бив у Раді (ФОТОРЕПОРТАЖ)
6

Більше 50 депутатів від фракцій Партії регіонів, блоку Юлії Тимошенко й блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" заблокували трибуну Верховної Ради.

У ході обговорення проекту порядку денного, депутати почали висловлювати своє невдоволення окремими пропонованими питаннями й підходити до трибуни.

При цьому, між депутатами від БЮТ, що перебували у президії ліворуч від голови парламенту Арсенія Яценюка й депутатами, що підійшли, ПР виникла сутичка. У бійці брав участь і колишній міністр закордонних справ нунсовець Борис Тарасюк. В цей час в залі виступав глава фракції НУ-НС Вячеслав Кириленко.

У ході обговорення порядку денного фракція Блоку Литвина запропонувала винести на розгляд у вівторок законопроекти про зміни до законодавства про державні закупівлі.


Це пропозиція не одержала підтримки, але депутати вирішили повернутися до її обговорення.

Верховна Рада закрила першу сесію й відкрила другу.

Президент Віктор Ющенко переніс свій виступ у Верховній Раді із щорічним посланням до парламенту про внутрішній і зовнішній стан України.

ФОТО: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як, хто і кого бив у Раді (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі