Ексклюзиви
неділя, 13 грудня 2015 12:45

Як довго при владі протримаються Яценюк і Гройсман - астролог

Як довго при владі протримаються Яценюк і Гройсман - астролог

2016 рік виявиться непростим для прем'єра Арсенія Яценюка і спікера Володимира Гройсмана. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Прем'єр Арсеній Яценюк у владі буде ще найближчі півроку, - прогнозує Максимова. - Далі зірки відвертаються від політика, він може втратити посаду. Йому уже шукають заміну. Яценюк сам собі створює пастки на кожному кроці, бо приймає непопулярні рішення".

За словами астролога, власні інтереси заважатимуть прем'єру працювати успішно.

"Надто часто Яценюк почне сумніватися в правильності своїх рішень. А це завадить поліпшити ситуацію в країні, - говорить Максимова. - Його нерішучі кроки і необдумані рішення обурюватимуть громадськість. Опоненти і дехто з прибічників можуть вдатися до шантажу".

Кризовим у кар'єрі Яценюка стане травень.

"Спроби реабілітуватися будуть невдалими, - каже Олена. - Щоб заспокоїти людей, президент може бути вимушеним змінити прем'єра. Проте Арсеній Петрович не йде з політичного олімпу ще протягом 10 років. До 51 року у нього спостерігається активний кар'єрний розвиток. Перейде на дипломатичну службу, може стати послом".

Спікера Володимира Гройсмана у 2016 році скандали обходитимуть стороною.

"Гройсман намагатиметься усім догодити, тому з багатьох кризових ситуацій виходитиме сухим із води, - розповідає астролог. - Проблематичним для спікера буде період з квітня до середини серпня. Якщо перевантаження верхів влади його зачепить і з посади доведеться піти, все одно з політичної арени він зникне ненадовго. На політичний олімп повернеться у 2017 році. Захоче висунути свою кандидатуру на наступних президентських виборах. Амбіції має великі. Від нього ні шкоди, ні користі не буде".

Зараз ви читаєте новину «Як довго при владі протримаються Яценюк і Гройсман - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути