вівторок, 18 вересня 2007 14:04

Яйцями та плакатом "Ганьба розкольникові" зустріли в Івано-Франківську Костенка

Сьогодні, 18 вересня, в Івано-Франківську біля виборчого штабу НУ-НС, близько 11-ї години дня, лідера УНП Юрія Костенка закидали яйцями, повідомляє Західна інформаційна корпорація. Близько 20 чоловік, що здійснили цей вчинок, тримали плакат з написом "Ганьба розкольникові".

Після інциденту Костенко підійшов до своїх кривдників, які назвалися представниками молодіжної організації УНП.

За словами молодих людей, вони пішли на це, щоб зупинити Костенка в його намірах розвалити і знищити УНП.

На питання журналістів, чи знає Костенко, хто за цим стоїть, голова УНП відповів, що допускає, що це мер Калуша - голова обласної організації УНП Ігор Насалік.

Костенко зазначив, що саме він (Насалік. Прим. ред.) напередодні радив йому не приїжджати до Івано-Франківська, тому що на нього там чекатиме "теплий" прийом.

Як повідомлялося, нещодавно кандидат у народні депутати від Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що подія в Івано-Франківську була влаштована тодішнім президентом України Леонідом Кучмою.

Нагадаємо, 24 вересня 2004 року Віктор Янукович був госпіталізований у реанімаційне відділення івано-франківської обласної лікарні в результаті нападу.

За матеріалами:  ЗИК

 

 

Зараз ви читаєте новину «Яйцями та плакатом "Ганьба розкольникові" зустріли в Івано-Франківську Костенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі