вівторок, 13 лютого 2018 14:26

Ахметову і Порошенкові пригрозили із Варшави

Ахметову і Порошенкові пригрозили із Варшави
Петра Порошенка і Ріната Ахметова чекає в'язниця, заявляє у Варшаві Міхеіл Саакашвілі. Фото: УНІАН

Ріната Ахметова, Петра Порошенка, Юрія Луценка і Арсена Авакова чекає в'язниця.

Про це у Варшаві заявив на брифінгу колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі.

"У мене після вчорашнього болить шия. Тому що вони всіляко мене душили всю дорогу, як Шарикови. Хочу сказати, шия у мене пройде, а шию українському олігархату ми звернемо", - заявив він.

"Я їм обіцяю: ми звернемо шию Ахметову. Цьому вбивці холоднокровному з 90-х, який продовжує вбивати українців щодня через тарифи. Ми звернемо шию Порошенкові і цій банді. Ми звернемо шию Луценкові, він піде туди, звідки його випустили, і кружка тюремна у нього є - не треба буде витрачатися", - сказав Саакашвілі.

"Всі вони підуть не у Польщу, бо там їх не приймуть. Не в цю жахливу диктатуру (показує на мікрофон телеканалу "Россия"). Вони підуть в українську тюрму. У мене є досвід, як ці тюрми фунціонують. Переїдуть зі своїх палаців у Козині і Конча-Заспі.

І це я обіцяю, Петро Олексійович - вам, Юрію Віталійовичу - вам, бандиту Арсену Авакову - три, Ахметову - чотири, і всім іншим, які виконують їхні брудні накази", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі бідкається, що не зможе ходити на суд в Україні

12 лютого прикордонники затримали екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані. Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії.

Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині українського кордону і зобов'язав заплатити штраф.

Зараз ви читаєте новину «Ахметову і Порошенкові пригрозили із Варшави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі