середа, 23 квітня 2008 10:12

Ахметов запустить новинний і футбольний канали

Бізнесмен, власник "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ринат Ахметов збирається запустити футбольний і новинний канали. Про це в інтерв"ю КоммерсантЪ-Украина повідомив генеральний директор СКМ Олег Попов.

"Ми запускаємо два нові канали – футбольний і новинний. Новинний ми запустимо до кінця року, футбольний – трохи пізніше. Це будуть супутникові канали. У нішові сегменти ми входитимемо через супутник", - відзначив Попов.

На запитання видання, навіщо відкривається новинний канал, адже в Україні їх і так багато, Попов відповів: "Ми побачили, що на цьому ринку є потенціал для зростання, перш за все – якісного. Адже ми все ж таки дивимося CNN іноді. І порівнюємо його якість з якістю новинних каналів України".

У телеканали планують протягом трьох-чотирьох років вкласти близько $80 млн, і в газетний бізнес ще приблизно $40 млн, відзначив він.

Нагадаємо, 7 квітня вийшов перший номер щоденної вечірньої газети "Вечерком" видавничого холдингу "Сьогодні мультимедіа".

ЗАТ "Сьогодні Мультимедіа" з лютого 2007 р. є правонаступником ЗАТ "Видавнича група "Сегодня". Найбільшими акціонерами ЗАТ є SCM Limited (Кіпр) — 49,0005% і ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" — 50,9915%.

90% акцій ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" володіє народний депутат України Ринат Ахметов. 10% акцій ЗАТ належать його дружині – Лілії Смирновій.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов запустить новинний і футбольний канали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі