середа, 19 березня 2008 17:33

Ахметов відхрестився від проекту Балоги

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Рінат Ахметов спростовує інформацію про свій можливий вихід з партії і участь у новому політичному проекті під керівництвом глави Секретаріату Президента Віктора Балоги.

Про це він заявив сьогодні в інтерв`ю журналістам, відповідаючи на відповідне питання кореспондента.

"Це неправда", - сказав Ахметов.

При цьому на запитання, чи буде Ахметов брати участь у найближчому з`їзді Партії регіонів, він сказав: "Я постараюся бути".

Як повідомлялося, 15 лютого Балога заявив про свій вихід з партії "Народний Союз Наша Україна". У зв`язку з цим, зокрема, народний депутат від "Нашої України - Народної самооборони" Борис Тарасюк висловив думку, що Балога після виходу з "Нашої України" займеться створенням партії.

Пізніше в ЗМІ з`явилася інформація, що Балога нібито розраховує залучити до свого нового проекту частину Партії регіонів, зокрема групи Ахметова і Бориса Колеснікова, з метою підтримки Віктора Ющенка на президентських виборах, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов відхрестився від проекту Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі