понеділок, 18 лютого 2008 16:11

Ахметов "воює" з Коломойським за його ж рахунок (ФОТО)

Схоже, група "Приват" вирішила відкрити новий фронт боротьби за "Дніпроенерго".

Днями на вулицях Києва з"явилася безліч лайт-боксів з надписом "Чесний суддя! Поверни "Дніпроенерго" народу".

Драматизму додавав сюжет, зображений на рекламному носієві. Картинку було виконано в стилі радянських плакатів середини ХХ сторіччя.

Чорна рука, яка, слід розуміти, символізувала Ахметова, була затиснута в пролетарський кулак.

Приблизно так само в радянські часи зображували боротьбу робочого класу з буржуїнами.

Як відомо, саме структури, афільовані з Ігорем Коломойським, судяться за скасування процедур, які в 2007 році привели "Дніпроенерго" під контроль "Донбаської паливно-енергетичної компанії" Ахметова.

Два роки тому "Приват" уже активно застосовував вуличні рекламні носії, вимагаючи забрати Нікопольський завод феросплавів у Віктора Пінчука.

Пінчук тоді у відповідь навіть запустив свою серію бігбордів на захист своїх прав.

Однак зараз піарщики Ахметова вирішили піти іншим шляхом. Вони не купували нові рекламні площини, а просто позаклеювали ті, на яких було розміщено заклик Коломойського.

На лайтбоксах з надписом "Чесний суддя! Поверни "Дніпроенерго" народу" зверху було наклеєно наліпку "Суды дали по рукам Привату".

Враховуючи творчій потенціал і Коломойського, і Ахметова, боротьба за енергоактив обіцяє бути захопливою, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов "воює" з Коломойським за його ж рахунок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі