понеділок, 20 грудня 2010 13:27

Ахметов порадив українцям терпіти біль від реформ Януковича

Ахметов порадив українцям терпіти біль від реформ Януковича

Народний депутат України від Партії регіонів Рінат Ахметов вважає, що будь-які реформи можна порівняти з неприємною процедурою, яку необхідно пройти для уникнення проблем у майбутньому. Про це повідомили у прес-службі ПР.

"Ми всі на психологічному рівні боїмося нового, але прагнемо змін", - зазначив Ахметов.

"Ось зараз Президент проводить реформи, про які всі раніше говорили, але ніхто їх не проводив, тому що це невигідно. Реформи - це зміни. А будь-які зміни - болючий процес", - додав він.

Як зазначив депутат, реформ не слід боятися.

"Це все одно, що ви прийдете з хворим зубом до лікаря, а він скаже: "Вам потрібно потерпіти, пройти через біль, але потім все буде добре". Ви йдете до іншого, який каже, що у вас все добре, і просто дає вам пігулку. Начебто біль минув, але другий лікар нічого не зробив. І за три місяці вашу проблему вже не вирішить жоден лікар. І тут нам пропонували, образно кажучи, пройти через біль, але ми не захотіли. Стратегічно, мабуть, правильніше потерпіти", - наголосив Ахметов.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Ахметов порадив українцям терпіти біль від реформ Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі