середа, 26 лютого 2014 10:44

Ахметов підтримав нову українську владу

Ахметов підтримав нову українську владу
Рінат Ахметов. Фото: rian.com.ua

Найбільший холдинг України СКМ, власником якого є олігарх Рінат Ахметов, вважає за необхідне проведення в країні реформ, впровадження ефективних механізмів державного управління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління та підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Про це йдеться у відповідній заяві холдингу.

"Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як всі українці, прагнемо до створення нової країни. В якій будуть встановлені демократія і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист", - йдеться в заяві.

СКМ заявляє, що готовий до впровадження нової системи координат і до роботи в ній.

"Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягнення позначених цілей заради процвітання України", - підкреслюється в заяві.

СКМ відзначає, що події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України, і разом з усією країною тужить за загиблими і висловлює глибоке співчуття їх рідним і близьким.

У групу "СКМ" входять найбільші в Україні гірничо -металургійних холдинг "Метінвест" і енергохолдинг ДТЕК, банки ПУМБ і "Ренесанс -Капітал", страховики "АСКА" і "АСКА -Життя", телекомгруппа Vega, Медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" ( нерухомість), "Український Рітейл" ( роздрібна торгівля). У складі групи також UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів)  HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum (раніше - холдинг " Гірські машини" ), транспортний холдинг " Портінвест " та ін

Зараз ви читаєте новину «Ахметов підтримав нову українську владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі