пʼятниця, 13 червня 2008 09:19

Ахметов не такий багатий, як про нього написали

Член фракції Партії регіонів Микола Азаров вважає "не зовсім достовірними" оцінки, згідно з якими Ріната Ахметова названо найбагатшим українцем і європейцем.

"Ви забуваєте, що я сім років працював керівником податкової служби України", - зауважив Азаров в ефірі "5 каналу".

"І, напевно, не гірше журналу "Кореспондент" знаю, що значна кількість багатих людей України знаходяться в усіх партіях України, інакше б ці партії просто фінансово, матеріально не існували", - додав він.

"Тому я не можу сказати, що саме в Партії регіонів зосереджені найбагатші люди. Повірте, що в інших партіях вони теж у чималій кількості є", - заявив Азаров.

"Що стосується оцінок – вони, по-перше, не зовсім достовірні. Треба мати на увазі, що сума активів, якщо порівнювати 2000 і 2008 рік, – зовсім різні речі", - зазначив член Партії регіонів.

"У 2000 році ці активи могли не коштувати нічого. Досить запитати, скільки коштувала сотка землі в Києві в 2000 році і скільки коштує зараз", - пояснив Азаров.

"Оцінювати активи можна тільки тоді, коли в країні створені відповідні умови – є умови для економічного росту, коли ці активи цінуються", - додав він.

Як відомо, за версією журналу "Кореспондент" найбагатшою людиною в Україні, СНД і Європі є Рінат Ахметов. Його нинішній статок оцінюється в $ 31,1 млрд.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не такий багатий, як про нього написали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі