вівторок, 15 вересня 2009 11:46

Ахметов не може вплинути на Януковича?

Ахметов не може вплинути на Януковича?

На Віктора Януковича ніхто не може вплинути під час ухвалення рішення, запевняє нардеп Ганна Герман.

Про це вона заявила на інтернет-конференції в газеті "Уся правда", повідомляє прес-служба партії.

"Навколо Януковича стільки легенд... Якщо хтось думає, що на нього можна вплинути, він помиляється. Уплинути на нього неможливо. Він слухає всіх, але завжди ухвалює рішення сам, виходячи з тих аргументів, які переважать. Саме з аргументів, а не конкретних прізвищ", - відзначила Герман.

"Нікому ніколи не вдалося обдурити Януковича. Має шанс тільки пряма позиція. Якщо ти чесно і відверто прийдеш і скажеш, то можеш сподіватися, що, приймаючи рішення, твоя думка буде врахована. Якщо він помітить, що ти юлиш або свої інтереси підсуваєш, то ти більше ніколи не переступиш порог його кабінету", - додала депутат.

При цьому вона запевнила, що Янукович людина не злопам"ятна.

"Пам"ятаю день народження Януковича в 2005-му. 9 липня була абсолютно порожня приймальня. Через рік черга стояла на вулицю. Хтось пожартував, сказавши охороні, щоб пускали тільки тих, хто приходив торік. Але Янукович усіх прийняв. Він уміє прощати і бути прагматичним настільки, щоб відокремити емоції від справи. Не знаю, чи забуває дійсно образи, але не подає виду", - розповіла Герман.

Коментуючи взаємини Януковича й Ахметова, депутат відзначила, що, насамперед, у їхніх відносинах ніколи не було і не буде підлості.

"Їх зв"язує безліч речей - нам недоступних і незрозумілих. Так, вони можуть, можливо, коли-небудь розійтися. У житті різне буває. Але це ніколи не буде підло. Усе буде чесно. Честь і порядність - це норма їхнього співіснування", - заявила вона.

"Щодо прийняття рішень. Коли мова йде про якісь ключові речі, вони майже завжди радяться. Бувало таке, що Ахметов сказав: "Я прийму кожне ваше рішення, Віктор Федорович. Ви приймаєте рішення, і ви несете за нього відповідальність". Але найчастіше вони створюють спільну позицію. Так я думаю", - розповіла Герман.

"Взаємини Януковича й Ахметова – це відносини двох вірних друзів, один їх яким старший за віком. Часто говорять, що, мовляв, Ринат Леонідович вийде з партії. Справа в тім, що він давно переріс будь-яку партію. Став фігурою національного рівня. Ахметов ніколи не зробить нічого такого, що б нашкодило партії, де знаходяться люди, близькі йому за духом. Але він партію переріс. Це факт", - додала депутат.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Ахметов не може вплинути на Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі