понеділок, 23 червня 2008 11:26

Ахметов готовий підтримати Ющенка на президентських виборах

Бізнес-крило Партії регіонів на чолі з Рінатом Ахметовим і Борисом Колесниковим поки не вдалося привернути до реалізації політичного проекту "Єдиний Центр", пише газета "Коментарі".

Як стверджує джерело видання, Ахметов не погодився надати підтримку становленню "Єдиного Центру" в Донецькій області. За твердженням співбесідника газети, навчений досвідом парламентських виборів 2002 року, коли "донецькі" фінансово і організаційно влилися в провладний проект "За Єду", але не отримали від цього очікуваної віддачі, цього разу Ахметов не збирається ділитися політичною монополією Партії регіонів в Донбасі ні з ким.

За даними співбесідника "Коментарів", не змогли зрушити справу з мертвої точки і два останні візити Президента України Віктора Ющенка до Донецька. Максимум, що міг обіцяти Ахметов Президентові, - це свою підтримку напередодні президентських виборів, але знову ж таки за умови створення в парламенті "широкої" коаліції, пишуть "Коментарі".

Як стверджує співбесідник тижневика, значною мірою через особливий погляд групи Ахметова-Колесникова на партійне будівництво "Єдиного Центру" Банкова дотепер не може підібрати кандидатуру на місце лідера цієї партії в Донбасі.

За даними газети "Коментарі", зокрема, пропозиція очолити донецький осередок "єдиноцентристів" надходила губернаторові Володимиру Логвиненку і главі Будьонівської райради Донецька, керівникові міської організації Партії регіонів Олександру Бобкову, але після відповідних консультацій обидва відмовилися пов"язувати свою долю з "Єдиним Центром", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов готовий підтримати Ющенка на президентських виборах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі